Despre Noi

IMTECH TECHNOLOGY

SC IMTECH TECHNOLOGY  este o companie sustenabila, cu capital integral privat, unde toti actionarii detin pozitii de conducere in managementul companiei.

Gratie experientei acumulate pe parcursul anilor si din diversitatea proiectelor executate SC IMTECH TECHNOLOGY  este un partener competent in domeniul instalatiilor HVAC, electrice, automatizari si stingere incendiu atat pentru clientii industriali cat si comerciali.

MANAGEMENTUL COMPANIEI

Managementul companiei este asigurat de catre Directorul General, Domnul Aurel Popescu, care este si actionarul majoritar al companiei si Doamna Daniela Schindea din postura de director executiv.

Aurel Popescu

Director General

Daniela Schindea

Director Executiv

MISIUNE ȘI VIZIUNE

Principiile care stau la baza activitatii SC IMTECH TECHNOLOGY  au in prim plan sustenabilitatea, performnta si siguranta, fieare in parte si toate la un loc reusind sa ne largeasca orizontul sis a ne determine sa fim din ce in ce mai competitive.

Altfel spus, vizam nu doar oferirea unos servicii care respecta cele mai inalte standard de calitate, indifferent de natura si complexitatea proiectelor in care suntem implicate, ci si permanenta adaptabilitate la nevoile si cerintele unei piete aflate intr-o continua dinamica.